Informatii utile

Expozitia se poate vizita intre 19.09.2022 – 18.10.2022.

Vizitarea se face prin intermediul turului ghidat, la care se participă prin achiziționarea unui bilet. Fiecare tur se face cu 15 persoane și durează aproximativ 30 de minute. Întreaga experiență Magic Garden are loc în aer liber, pe timpul nopții. Te rugăm să porți o încălțăminte și o îmbrăcăminte adecvată vremii și potrivită pentru plimbare, să respecți traseul prestabilit și marcajele. La achiziționarea biletelor îți vei asuma riscurile și vei lua la cunoștință cauzele pe care le poate implica nerespectarea recomandărilor. Ești de acord să joci un rol activ în managerierea acestor riscuri având o atitudine precaută față de propria persoană și față de cei din jur.

Îți recomandăm să achiziționezi din timp biletul online, pentru a nu risipi timpul petrecut la locația noastră. Înainte de începerea turului ghidat te vei putea bucura în curtea Palatului Episcopal de experiența realității augmentată prin intermediul aplicației Magic Garden.

Da se pot face. Însă vă recomandăm să nu utilizați opțiunea bliț atunci când faceți fotografii.

În locația noastră nu este permis accesul cu câini sau alte animale de companie.

Tururile ghidate încep la date fixe, iar prin întârziere vei rata șansa de a participa la turul respectiv. Vei putea, pe baza biletului, să participi la unul dintre tururile ulterioare, în cazul în care grupul nu este complet.

Dacă din orice motiv deținătorul unui bilet nu poate participa la expoziție sau nu finalizează turul, banii nu pot fi returnați și nu se poate înlocui biletul. Banii pe bilet se pot returna numai în situația în care un tur este anulat de către organizator, iar clientul nu dorește să folosească biletul pentru a participa la alt tur.

Datorită condițiilor meteo, unele tururi pot fi anulate. Biletele pentru tururile respective rămân valabile până pe 18 octombrie.

Cumpărătorii pot cere și returnarea banilor, printr-un e-mail pe adresa contact@entertix.ro sau la ghișeul de la locație, numai în cazul în care biletul a fost cumpărat fizic. Posibilitatea returnării se aplică exclusiv în situația în care tururile sunt anulate de către organizator.

ȘTIRI & INSPIRATIE

Blogul nostru